Ingredience:
- 2 a půl hrnku mandlové mouky
- 1 lžička koření do perníku
- ¼ hrnku tekutého medu
- 3 vejce
- 8 lžic olivového panenského oleje
- 1 hrst rozinek
- 1 hrst rozlámané na kousky hořké čokolády (od 70% výše)
- 1 lžičku čerstvého nastrouhaného zázvoru
- Špetka soli
Postup přípravy:
Zapneme troubu a předehřejeme ji na 200 stupňů. Mezitím smícháme mandlovou mouku se špetkou soli a perníkovým kořením. Přidáme vejce, olej, med a důkladně promícháme. Do hotové směsi vmícháme rozinky, zázvor a na malé kousky rozlámanou čokoládu. Plech vyložíme pečícím papírem a z připravené směsi na něm vytvoříme menší kulaté placičky. V předehřáté troubě pečeme cca 15-20 minut.
Jak užitečný pro vás byl tento článek?
Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!
Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:
stáhněte si zdarma ukázku knihy
JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT
Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný
Pomůžete mi to napravit?
Díky moc za zpětnou vazbu