Cuketové špagety aglio olio

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 600 g cukety
  • 3 velké stroužky česneku
  • 2 malé čerstvé chilli papričky
  • 1 hrst sekané hladkolisté petrželky
  • ½ dcl olivového oleje
  • sůl

Postup přípravy:

Z neloupané cukety připravíme “špagety”. K tomu můžeme využít škrabku julienne, spiralizér anebo nůž. Prostě, kdo co máme po ruce a s čím to umíme nejlépe.

Cuketové špagety zprudka osmahneme na lžíci oleje a osolíme. Poté je krátce podusíme na mírném ohni. Potřebujeme, aby nebyly ani příliš tvrdé ani příliš měkké. Prostě al dente. Špagety si dáme stranou.

Na pánev nalijeme zbytek oleje a přidáme na plátky nakrájený česnek a chilli papričky. Krátce orestujeme. Česnek nám nesmí zhnědnout. Přidáme cuketové špagety, nasekanou petrželku, důkladně promícháme a rovnou podáváme.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Eva z Česká Lípa před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Ondřej z Brno před 15 hodinami
 
Zakoupil(a): Martina z Frydlant nad Ostravici před 16 hodinami
 
Zakoupil(a): Vladimira z Doksy před 16 hodinami
 
Zakoupil(a): Martin z Kolomuty před 21 hodinami
 
Zakoupil(a): Martin z Kolomuty před 21 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Fialová z Tachov před 3 dny
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Zuzana z Lásenice před 3 dny
 
Zakoupil(a): Jaroslav z Praha 4 Lhotka před 4 dny
 
Zakoupil(a): Eva z Praha 4 před 5 dny
 
Zakoupil(a): Zuzana z Bohutín před 5 dny
 
Zakoupil(a): Pavla z Blansko 1 před 5 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Ľubica z Žiina před 6 dny
 
Zakoupil(a): Martin z Rýmařov před 1 týdnem
 
Zakoupil(a): Vlasta z Svitavy 2 před 1 týdnem
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x