Cuketové špagety aglio olio

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 600 g cukety
  • 3 velké stroužky česneku
  • 2 malé čerstvé chilli papričky
  • 1 hrst sekané hladkolisté petrželky
  • ½ dcl olivového oleje
  • sůl

Postup přípravy:

Z neloupané cukety připravíme “špagety”. K tomu můžeme využít škrabku julienne, spiralizér anebo nůž. Prostě, kdo co máme po ruce a s čím to umíme nejlépe.

Cuketové špagety zprudka osmahneme na lžíci oleje a osolíme. Poté je krátce podusíme na mírném ohni. Potřebujeme, aby nebyly ani příliš tvrdé ani příliš měkké. Prostě al dente. Špagety si dáme stranou.

Na pánev nalijeme zbytek oleje a přidáme na plátky nakrájený česnek a chilli papričky. Krátce orestujeme. Česnek nám nesmí zhnědnout. Přidáme cuketové špagety, nasekanou petrželku, důkladně promícháme a rovnou podáváme.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Markéta z Jablonec nad Nisou před 30 minutami
 
Zakoupil(a): Eva z Jeseník před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Vladěna z Vsetín před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Miriam z Ostrava před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Klára z Praha před 15 hodinami
 
Zakoupil(a): Zuzana z Zlín před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Michal z Česke Budějovice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Bohuslav z Nymburk před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Most před 2 dny
 
Zakoupil(a): Barbora z Havlíčkův Brod před 2 dny
 
Zakoupil(a): JAN z Těrlicko před 3 dny
 
Zakoupil(a): Daniela z Chýně před 3 dny
 
Zakoupil(a): Miroslav z Pardubice před 4 dny
 
Zakoupil(a): Kateřina z p.Hostěradice před 4 dny
 
Zakoupil(a): Hana z Homole - Cerný Dub před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x