Cuketové špagety aglio olio

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 600 g cukety
  • 3 velké stroužky česneku
  • 2 malé čerstvé chilli papričky
  • 1 hrst sekané hladkolisté petrželky
  • ½ dcl olivového oleje
  • sůl

Postup přípravy:

Z neloupané cukety připravíme “špagety”. K tomu můžeme využít škrabku julienne, spiralizér anebo nůž. Prostě, kdo co máme po ruce a s čím to umíme nejlépe.

Cuketové špagety zprudka osmahneme na lžíci oleje a osolíme. Poté je krátce podusíme na mírném ohni. Potřebujeme, aby nebyly ani příliš tvrdé ani příliš měkké. Prostě al dente. Špagety si dáme stranou.

Na pánev nalijeme zbytek oleje a přidáme na plátky nakrájený česnek a chilli papričky. Krátce orestujeme. Česnek nám nesmí zhnědnout. Přidáme cuketové špagety, nasekanou petrželku, důkladně promícháme a rovnou podáváme.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Jiřina z Rožnov pod Radhoštěm před 17 minutami
 
Zakoupil(a): Alena z České Budějovice před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Nina z Náchod před 9 hodinami
 
Zakoupil(a): Aneta z Stribro před 19 hodinami
 
Zakoupil(a): Michaela z Praha 4 před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Anna z Praha před 1 dnem
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Eva z Boskovice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Vladimír z Praha 6 před 2 dny
 
Zakoupil(a): Helena z Brno před 2 dny
 
Zakoupil(a): Ludmila z Sokolov před 3 dny
 
Zakoupil(a): Martina z Holýšov před 3 dny
 
Zakoupil(a): Marian z Nýdek před 3 dny
 
Zakoupil(a): Jan z Ústí nad Labem před 3 dny
 
Zakoupil(a): Klaudia z Praha 8 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Ivana z Doudleby nad Orlicí před 3 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x