Losos s celerovými hranolkami

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 2 lososové filety
  • 1 menší bulva celeru
  • snítka čerstvého tymiánu
  • olivový olej
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupáme a nakrájíme na tenké hranolky. Hranolky dáme do točítka (Teplovzdušná fritéza TEFAL ActiFry), zakápneme olivovým olejem a necháme točit cca 15 minut. Před podáváním osolíme.

Pokud nemáte tento náš oblíbený přístroj, rozprostřete hranolky na plech, zakápnete olivovým olejem a pečete v rozpálené troubě na 180 stupňů cca 25 minut. Před podáváním osolíte.

Zatímco se připravují hranolky, opečeme si lososa. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme snítku čerstvého rozmarýnu a osoleného lososa opečeme postupně z obou stran. Losos je hotový přibližně po 8 až 10 minutách.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Markéta z Jablonec nad Nisou před 40 minutami
 
Zakoupil(a): Eva z Jeseník před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Vladěna z Vsetín před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Miriam z Ostrava před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Klára z Praha před 15 hodinami
 
Zakoupil(a): Zuzana z Zlín před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Michal z Česke Budějovice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Bohuslav z Nymburk před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Most před 2 dny
 
Zakoupil(a): Barbora z Havlíčkův Brod před 2 dny
 
Zakoupil(a): JAN z Těrlicko před 3 dny
 
Zakoupil(a): Daniela z Chýně před 3 dny
 
Zakoupil(a): Miroslav z Pardubice před 4 dny
 
Zakoupil(a): Kateřina z p.Hostěradice před 4 dny
 
Zakoupil(a): Hana z Homole - Cerný Dub před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x