Losos s celerovými hranolkami

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 2 lososové filety
  • 1 menší bulva celeru
  • snítka čerstvého tymiánu
  • olivový olej
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupáme a nakrájíme na tenké hranolky. Hranolky dáme do točítka (Teplovzdušná fritéza TEFAL ActiFry), zakápneme olivovým olejem a necháme točit cca 15 minut. Před podáváním osolíme.

Pokud nemáte tento náš oblíbený přístroj, rozprostřete hranolky na plech, zakápnete olivovým olejem a pečete v rozpálené troubě na 180 stupňů cca 25 minut. Před podáváním osolíte.

Zatímco se připravují hranolky, opečeme si lososa. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme snítku čerstvého rozmarýnu a osoleného lososa opečeme postupně z obou stran. Losos je hotový přibližně po 8 až 10 minutách.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Marcela z Zlín před 35 minutami
 
Zakoupil(a): Aleš z Všestary před 8 hodinami
 
Zakoupil(a): Jan z Lazne Belohrad - Brtev před 10 hodinami
 
Zakoupil(a): Vratislav z Srch pošta Staré Hradiště před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Zdeněk z Praha 10 - Strašnice před 14 hodinami
 
Zakoupil(a): Simona z Střížovice před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Viktorie z Ostrava před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Marek z Tachov před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Lukáš z Hradec Králové před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jitka z Dobratice před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Pavlína z Písek před 2 dny
 
Zakoupil(a): Josef z Praha - Kunratice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Renata z Vysoké Mýto před 2 dny
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Irena z Šlapanice před 3 dny
 
Zakoupil(a): ivo z Adamov před 3 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x