Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

stáhněte si ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Top
Zakoupil(a): Jana z Havířov-Šumbark před 1 hodinou
 
Zakoupil(a): Michala z Karlovy Vary před 39 minutami
 
Zakoupil(a): jiří z Tábor před 3 hodinami
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Ladislava z Mnichovo Hradiště před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Šárka z Praha 9- Klánovice před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Jana z Třebechovice p.O před 15 hodinami
 
Zakoupil(a): Miroslava z České Budějovice před 17 hodinami
 
Zakoupil(a): Jiří z Praha 7 před 19 hodinami
 
Zakoupil(a): Lucie z Praha 2 - Vinohrady před 21 hodinami
 
Zakoupil(a): Eliška z Radostín nad Oslavou před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Veronika z Moravský Krumlov před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Lenka z Chodov před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Petra z Sázava před 2 dny
 
Zakoupil(a): Veronika z Frýdek-Místek před 2 dny
 
Zakoupil(a): Magdalena z Kobylnice před 2 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x