Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Adriana z Obříství před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Martin z Herink před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Radka z Brno před 2 dny
 
Zakoupil(a): Vladislava z Ústí nad Labem před 2 dny
 
Zakoupil(a): Ivo z Kroměříž před 4 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Most před 4 dny
 
Zakoupil(a): Nika z Praha před 5 dny
 
Zakoupil(a): Kateřina z Plzeň před 7 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Lenka z Bystřice nad Pernštejnem před 1 týdnem
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Martin z Opava před 1 týdnem
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Helena z Olomouc před 2 týdny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Helena z Olomouc před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Monika z Ostrov nad Ohří před 2 týdny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jana z Ústí nad Labem 7 před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Karel z Kutná Hora - Malín před 2 týdny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x