Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

stáhněte si ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Top
Zakoupil(a): Jiří z Otrokovice před 1 hodinou
 
Zakoupil(a): Martin z Vlašim před 19 minutami
 
Zakoupil(a): Renata z Církvice u Kutné Hory před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Martina z Praha 4 před 8 hodinami
 
Zakoupil(a): Veronika z Praha 6 před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Petr z Třeboň před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Aleš z Chrudim před 14 hodinami
 
Zakoupil(a): Kateřina z Stará Ves nad Ondř. před 15 hodinami
 
Zakoupil(a): Oldřich z Praha před 20 hodinami
 
Zakoupil(a): František z Třebíč před 20 hodinami
 
Zakoupil(a): Alžběta z Cítoliby před 21 hodinami
 
Zakoupil(a): Miroslav z Plzeň před 22 hodinami
 
Zakoupil(a): Viera z Levice před 22 hodinami
 
Zakoupil(a): Monika z Nový Jičín před 22 hodinami
 
Zakoupil(a): Monika z Sedlec-Prčice před 1 dnem
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x