Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

stáhněte si ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Top
Zakoupil(a): Lukáš z Hustopeče před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Jiřina z Nové Jirny před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Daniela z Studenec před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Michaela z Škvorec před 8 hodinami
 
Zakoupil(a): Markéta z Písek před 15 hodinami
 
Zakoupil(a): Martin z Prada 9 před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Anna z Praha před 2 dny
 
Zakoupil(a): Miroslav z Poděbrady před 2 dny
 
Zakoupil(a): Martin z Praha před 3 dny
 
Zakoupil(a): Stefan z Dubnica nad Váhom před 3 dny
 
Zakoupil(a): Michal z Ostrava před 3 dny
 
Zakoupil(a): Ivo z Kouřim před 3 dny
 
Zakoupil(a): Ivan z Zlín před 3 dny
 
Zakoupil(a): Edita z Jílové u Prahy před 4 dny
 
Zakoupil(a): Tomas z Fulnek před 4 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x