Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Silvie z Benecko před 1 hodinou
 
Zakoupil(a): Bořivoj z Opava před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Pavel z Světec před 5 hodinami
 
Zakoupil(a): Kristýna z Praha 1 před 5 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Michaela z Znojmo před 1 týdnem
 
Zakoupil(a): Jana z Praha 9 před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Věra z Martinice před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Doris z Karviná před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Jana z Rebešovice před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Eva z Brno před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Julija z Plzeň před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Magda z Brno před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Daniela z Praha před 2 týdny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jana z Varnsdorf 3 před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Alena z Louny 1 před 2 týdny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x