Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

stáhněte si ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Top
Zakoupil(a): Beata z Šaľa před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Marek z Brno před 23 hodinami
 
Zakoupil(a): Radek z Brno před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jan z Praha 1 před 1 dnem
 
Zakoupil(a): MOnika z Praha před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jana z Kostelec nad Labem před 2 dny
 
Zakoupil(a): Čeněk z Kolín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Andrea z Třinec 1 před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jaroslav z Habrovany před 3 dny
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Martina z Písek před 3 dny
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Katerina z Most před 4 dny
 
Zakoupil(a): Šárka z Liberec před 4 dny
 
Zakoupil(a): Iva z Šumperk před 4 dny
 
Zakoupil(a): Jan z Brno před 5 dny
 
Zakoupil(a): Bohdan z Velké Losiny před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x