Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Radim z Ostrava před 55 minutami
 
Zakoupil(a): Dušan z Brno před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Evq z Příbram 7 před 23 hodinami
 
Zakoupil(a): Jiří z Praha 4 před 24 hodinami
 
Zakoupil(a): Vaclav z Praha před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Gabriela z Ostrava před 2 dny
 
Zakoupil(a): Michaela z Horní Bečva před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jan z Chýnov před 2 dny
 
Zakoupil(a): Michal z Brno před 3 dny
 
Zakoupil(a): Eva z Kladno před 4 dny
 
Zakoupil(a): Agáta z Praha 3 před 5 dny
 
Zakoupil(a): Vlastimil z Most před 5 dny
 
Zakoupil(a): Jitka z Mělník před 5 dny
 
Zakoupil(a): Helena z Praha 10 před 5 dny
 
Zakoupil(a): romana z opařany před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x