Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

stáhněte si ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Zanechat zprávu

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Top
Zakoupil(a): Celestýna z Nymburk právě teď
 
Zakoupil(a): Vítězslava z Znojmo před 18 hodinami
 
Zakoupil(a): Dáša z Mladá Boleslav před 20 hodinami
 
Zakoupil(a): Martina z Brno před 22 hodinami
 
Zakoupil(a): Ludmila z Přerov před 23 hodinami
 
Zakoupil(a): Petra z pošta Radslavice u Přerova před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Martina z Kostelec před 1 dnem
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Mirka z Bystřice pod Hostýnem před 2 dny
 
Zakoupil(a): Ivana z Kynšperk nad Ohří před 2 dny
 
Zakoupil(a): Eva z Mimoň před 2 dny
 
Zakoupil(a): Ondřej z Přezletice - pošta Pha Vinoř před 2 dny
 
Zakoupil(a): Miloš z Chomutov před 2 dny
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Jan z Valy před 2 dny
 
Zakoupil(a): JIŘÍ z PILNÍKOV před 2 dny
 
Zakoupil(a): Eva z Praha 4 před 2 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x