Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Petra z Lovosice před 55 minutami
 
Zakoupil(a): Martina z Most před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Eduard z Praha 5 - Stodůlky před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Martina z Bratislava před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Iveta z Brno před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Miluše z břeclav před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Petra z Praha před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Soňa z Tlučná před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Libuše z Praha 1 před 2 dny
 
Zakoupil(a): Kuba z Nové dvory před 2 dny
 
Zakoupil(a): David z Frýdek-Místek před 2 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Gabriela z Tisá před 2 dny
 
Zakoupil(a): Miloslav z Pardubice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Kateřina z Kopřivnice před 2 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Alena z Otvice před 3 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x