Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

stáhněte si ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Top
Zakoupil(a): Monika z Prostějov před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Alena z Chomutov před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): Jaroslava z Ždˇár nad Orlicí před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Lenka z Kladno 7 před 16 hodinami
 
Zakoupil(a): Kamila z Olomouc před 17 hodinami
 
Zakoupil(a): Štefan z Praha před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jan z Česká Třebová před 1 dnem
 
Zakoupil(a): MUDr. Antonín z Brno před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Miloslav z Jeseník před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Miloslav z Jeseník před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Marie z Vrchlabí před 2 dny
 
Zakoupil(a): RADOVAN z OSTRAVA před 3 dny
 
Zakoupil(a): Renata z Praha 4 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Blanka z Chrudim před 3 dny
 
Zakoupil(a): Jozef z Dunajská Lužná před 3 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x