Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Jan z Brno před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Radka z Liberec 6 před 16 hodinami
 
Zakoupil(a): Michaela z Opava před 21 hodinami
 
Zakoupil(a): Gabriela z Pardubice před 22 hodinami
 
Zakoupil(a): Michal z Brno před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Lucie z Liberec 30 před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Dagmar z Kamenice Nad Lipou před 2 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Monika z Olomouc před 3 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Dáša z Paskov před 3 dny
 
Zakoupil(a): Lada z Pilníkov před 3 dny
 
Zakoupil(a): Lada z Pilníkov před 3 dny
 
Zakoupil(a): Miloslava z Praha 13 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Josef z Hrdlořezy před 4 dny
 
Zakoupil(a): Lenka z Opava před 4 dny
 
Zakoupil(a): Mojmir z Dobsice před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x