Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jiří z Havířov před 2 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Eva z Praha před 11 hodinami
 
Zakoupil(a): Pavla z Praha 9 - Prosek před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Lucie z Kladno před 3 dny
 
Zakoupil(a): Miroslava z Praha 5 Hlubočepy před 4 dny
 
Zakoupil(a): Peter z Šenov před 4 dny
 
Zakoupil(a): Marta z Horní Studenec před 4 dny
 
Zakoupil(a): Barbora z Praha 4 před 4 dny
 
Zakoupil(a): Sylvia z Domažlice před 5 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Pavla z Hamr u Litvínova před 6 dny
 
Zakoupil(a): Kateřina z Praha 11 před 6 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Markéta z Vysoké Mýto před 6 dny
 
Zakoupil(a): Lenka z Hlavečník před 1 týdnem
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Tomáš z Pozořice před 1 týdnem
 
Zakoupil(a): Sylvia z Domažlice před 2 týdny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x