Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

stáhněte si ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Top
Bought by Ivana from Kyjov
Total order for 570.00 CZK
about 8 měsíci ago
 
Bought by Petr from Žatec
Total order for 490.00 CZK
about 9 měsíci ago
 
Bought by Marek from Praha
Total order for 490.00 CZK
about 9 měsíci ago
 
Bought by Lenka from Vojkovice nad Ohri
Total order for 570.00 CZK
about 5 měsíci ago
 
Bought by Ivana from Turnov
Total order for 570.00 CZK
about 4 týdny ago
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x