Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

stáhněte si ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Top
Zakoupil(a): Luděk z Štíty před 5 hodinami
 
Zakoupil(a): Veronika z Libín před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Martin z Pelhřimov před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Pavla z Znojmo před 8 hodinami
 
Zakoupil(a): Tereza z Krnsko před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Eva z Mikulovice před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Jana z Žďár nad Sázavou před 14 hodinami
 
Zakoupil(a): Mária z Kľače před 14 hodinami
 
Zakoupil(a): Miroslav z Rotava před 14 hodinami
 
Zakoupil(a): Kateřina z Pětipsy před 15 hodinami
 
Zakoupil(a): Petra z Rakovník před 15 hodinami
 
Zakoupil(a): Tomáš z Praha-Uhříněves před 16 hodinami
 
Zakoupil(a): Lucie z Čerčany před 16 hodinami
 
Zakoupil(a): Markéta z Černá u Bohdanče před 17 hodinami
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Kamila z Bakov nad Jizerou před 20 hodinami
 

NOVÁ KNIHA
PLNÁ JÍDELNÍČKŮ NA HUBNUTÍ

NOVINKA!!!

Detailní stravovací plán, který vás za tři týdny, krok za krokem, provede po cestě k dosažení ideální váhy a jejímu udržení bez zbytečných jojo efektů.

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x