Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Milan z Plzeň před 7 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jitka z Puclice před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Lucie z Chrast před 14 hodinami
 
Zakoupil(a): Olga z Šaratice před 18 hodinami
 
Zakoupil(a): Juraj z Bratislava před 2 dny
 
Zakoupil(a): Lenka z Hodonín před 3 dny
 
Zakoupil(a): Ivana z Prachatice před 3 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Marie z Praha 3 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Jiří z Brno před 3 dny
 
Zakoupil(a): Blanka z Doksy u Kladna před 4 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Kateřina z Praha 8 před 4 dny
 
Zakoupil(a): Rostislav z Brno - Nový Lískovec před 4 dny
 
Zakoupil(a): Libor z Tachov před 5 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Hana z Kralupy nad Vltavou před 5 dny
 
Zakoupil(a): Dagmar z Příbor před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x