Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Kateřina z Ostrava - Dubina před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Radek z Ostrava před 17 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Andrea z Mladá Boleslav před 2 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Hana z Jasenná před 2 dny
 
Zakoupil(a): Soňa z Praha 10 před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Mokrá před 2 dny
 
Zakoupil(a): Markéta z Hodonín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Václav z Vysoký Chlumec před 2 dny
 
Zakoupil(a): Kristýna z Liberec před 3 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Pavla z Brno-Žebětín před 3 dny
 
Zakoupil(a): Petra z Rybníček před 3 dny
 
Zakoupil(a): Hana z Cheb před 3 dny
 
Zakoupil(a): Adriana z Babice U Rosic před 4 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Brno před 5 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Pavlikov před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x