Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Ivana z Praha 8 před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Jiřina z Brno před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Lucie z Brno před 13 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jana z Turnov před 1 dnem
 
Zakoupil(a): David z Praha před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Michaela z Syrovice před 1 dnem
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jelena z Mělník před 2 dny
 
Zakoupil(a): Lenka z Mšec před 3 dny
 
Zakoupil(a): Andrea z Ostrava 3 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Jindřich z Mohelnice před 3 dny
 
Zakoupil(a): Marcela z Jihlava před 3 dny
 
Zakoupil(a): Stanislav z Srubec před 4 dny
 
Zakoupil(a): Vlastimil z Teplice před 5 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jana z Praha před 6 dny
 
Zakoupil(a): Klára z Jablunkov před 7 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x