Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Klára z Třinec před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Jiří z Aš před 10 hodinami
 
Zakoupil(a): Michaela z Praha před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Věra z Černá Voda před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Kateřina z Nový Jičín před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Michal z Praha před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jana z Brno před 2 dny
 
Zakoupil(a): Petra z Písek před 2 dny
 
Zakoupil(a): Markéta z Jablonec nad Nisou před 2 dny
 
Zakoupil(a): Eva z Jeseník před 2 dny
 
Zakoupil(a): Vladěna z Vsetín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Miriam z Ostrava před 3 dny
 
Zakoupil(a): Klára z Praha před 3 dny
 
Zakoupil(a): Zuzana z Zlín před 4 dny
 
Zakoupil(a): Michal z Česke Budějovice před 4 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x