Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

stáhněte si ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Top
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Claudie z Palma Mallorca Paguera před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): CENTRUM z Praha před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Adéla z Frenštát p.R před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): svata z Mukařov před 5 hodinami
 
Zakoupil(a): Karolína z Heřmanův Městec před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Michaela z ŽELEŠICE před 9 hodinami
 
Zakoupil(a): Petr z Třebestovice před 9 hodinami
 
Zakoupil(a): Eva z Bystřice nad Pernštejnem před 10 hodinami
 
Zakoupil(a): Nikola z Karviná-Ráj před 11 hodinami
 
Zakoupil(a): Milan z Mýto v Čechách před 11 hodinami
 
Zakoupil(a): Jan z Praha 9 před 11 hodinami
 
Zakoupil(a): Jakub z Praha 4 před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Michaela z Sloupnice před 14 hodinami
 
Zakoupil(a): Marta z Brno před 24 hodinami
 
Zakoupil(a): Jan z Ostrava před 1 dnem
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x