Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

stáhněte si ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Top
Zakoupil(a): Petr z Olomouc před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Martin z Havířov před 1 hodinou
 
Zakoupil(a): Dana z Duchcov před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Jan z Příbram před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Tomáš z Praha před 16 hodinami
 
Zakoupil(a): Miroslava z Brno před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jiří z Starý Kolín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Ilona z Dymokury před 2 dny
 
Zakoupil(a): Monika z Velešín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Tomáš z Benešov u Prahy před 3 dny
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Jaroslava z Polička před 3 dny
 
Zakoupil(a): Josef z PRAHA před 4 dny
 
Zakoupil(a): Renata z Plzeň před 4 dny
 
Zakoupil(a): Jaroslav z Rtyně v Podkrkonoší před 4 dny
 
Zakoupil(a): Alena z Praha 6 před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x