Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Ondrej z Šternberk před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Ildiko z Ricany před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): Ildiko z Ricany před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): Miroslav z Choceň před 22 hodinami
 
Zakoupil(a): Vanessa z Zbiroh před 1 dnem
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Milan z Žatec před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Gabriela z Vrbátky před 3 dny
 
Zakoupil(a): Leona z Letovice před 3 dny
 
Zakoupil(a): Mirek z Košice před 3 dny
 
Zakoupil(a): Michaela z Vyškov 1 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Stanislava z Vracov před 4 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Město Albrechtice před 4 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Iveta z Jablonec nad Nisou před 4 dny
 
Zakoupil(a): Jan z Praha 16 před 4 dny
 
Zakoupil(a): Klára z Cvrčovice před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x