Neklasický španělský ptáček

1 neklasický španělský ptáček

Ingredience:

  • 1 plátek z kuřecího stehýnka
  • ½  řapíkatého celeru
  • 1 plátek sýra
  • 1 plátek slaniny
  • Koření dle vlastního výběru
  • Párátko

Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.

Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Eva z Česká Lípa před 18 hodinami
 
Zakoupil(a): Ondřej z Brno před 21 hodinami
 
Zakoupil(a): Martina z Frydlant nad Ostravici před 21 hodinami
 
Zakoupil(a): Vladimira z Doksy před 22 hodinami
 
Zakoupil(a): Martin z Kolomuty před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Martin z Kolomuty před 1 dnem
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Fialová z Tachov před 3 dny
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Zuzana z Lásenice před 4 dny
 
Zakoupil(a): Jaroslav z Praha 4 Lhotka před 4 dny
 
Zakoupil(a): Eva z Praha 4 před 5 dny
 
Zakoupil(a): Zuzana z Bohutín před 5 dny
 
Zakoupil(a): Pavla z Blansko 1 před 5 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Ľubica z Žiina před 6 dny
 
Zakoupil(a): Martin z Rýmařov před 1 týdnem
 
Zakoupil(a): Vlasta z Svitavy 2 před 1 týdnem
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x