1 neklasický španělský ptáček
Ingredience:
- 1 plátek z kuřecího stehýnka
- ½ řapíkatého celeru
- 1 plátek sýra
- 1 plátek slaniny
- Koření dle vlastního výběru
- Párátko
Postup přípravy:
Plátek masa naklepeme, okořeníme a poklademe plátkem slaniny a sýra. Doprostřed plátku vložíme řapíkatý celer, svineme a zafixujeme párátkem. Následně zprudka zapečeme v troubě. Neklasické španělské ptáčky podáváme s klasickou grilovanou zeleninou.
Tip:
Při grilování v troubě dáme pod mřížku plech s vodou. Maso se nám nevysuší a kapající omastek neprská.
Jak užitečný pro vás byl tento článek?
Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!
stáhněte si zdarma ukázku knihy
JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT
Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:
Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný
Pomůžete mi to napravit?
Díky moc za zpětnou vazbu