4 porce
Ingredience:
750 ml zeleninového vývaru nebo převařené horké vody
1 cibuli
8 rajčat
8 stroužků česneku
80g strouhaný sýr
3 polévkové lžíce olivového oleje
1 lžička oregána
Sůl
Pepř
Postup přípravy:
V hrnci rozehřejeme olej a zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku. Poté přidáme na kostičky nakrájená rajčata, osolíme. Rajčata mohou být oloupaná či neoloupaná, záleží na vás. Mícháme dvě minuty a následně zalejeme horkým vývarem. Povaříme 10 minut, rajčata by se neměla úplně rozvařit. Na závěr dochutíme pepřem, oregánem, prolisovaným česnekem a případně ještě solí. Na talíři polévku ozdobíme strouhaným sýrem.
Jak užitečný pro vás byl tento článek?
Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!
Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:
stáhněte si zdarma ukázku knihy
JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT
Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný
Pomůžete mi to napravit?
Díky moc za zpětnou vazbu