Rajčatová česnečka

4 porce

Ingredience:
750 ml zeleninového vývaru nebo převařené horké vody
1 cibuli
8 rajčat
8 stroužků česneku
80g strouhaný sýr
3 polévkové lžíce olivového oleje
1 lžička oregána
Sůl
Pepř

Postup přípravy:
V hrnci rozehřejeme olej a zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku. Poté přidáme na kostičky nakrájená rajčata, osolíme. Rajčata mohou být oloupaná či neoloupaná, záleží na vás. Mícháme dvě minuty a následně zalejeme horkým vývarem. Povaříme 10 minut, rajčata by se neměla úplně rozvařit. Na závěr dochutíme pepřem, oregánem, prolisovaným česnekem a případně ještě solí. Na talíři polévku ozdobíme strouhaným sýrem.

Top
Zakoupil(a): Alena z Chomutov před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): Jaroslava z Ždˇár nad Orlicí před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Lenka z Kladno 7 před 16 hodinami
 
Zakoupil(a): Kamila z Olomouc před 17 hodinami
 
Zakoupil(a): Štefan z Praha před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jan z Česká Třebová před 1 dnem
 
Zakoupil(a): MUDr. Antonín z Brno před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Miloslav z Jeseník před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Miloslav z Jeseník před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Marie z Vrchlabí před 2 dny
 
Zakoupil(a): RADOVAN z OSTRAVA před 2 dny
 
Zakoupil(a): Renata z Praha 4 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Blanka z Chrudim před 3 dny
 
Zakoupil(a): Jozef z Dunajská Lužná před 3 dny
 
Zakoupil(a): Dagmar z Kyjov před 4 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x