Rajčatová česnečka

4 porce

Ingredience:
750 ml zeleninového vývaru nebo převařené horké vody
1 cibuli
8 rajčat
8 stroužků česneku
80g strouhaný sýr
3 polévkové lžíce olivového oleje
1 lžička oregána
Sůl
Pepř

Postup přípravy:
V hrnci rozehřejeme olej a zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku. Poté přidáme na kostičky nakrájená rajčata, osolíme. Rajčata mohou být oloupaná či neoloupaná, záleží na vás. Mícháme dvě minuty a následně zalejeme horkým vývarem. Povaříme 10 minut, rajčata by se neměla úplně rozvařit. Na závěr dochutíme pepřem, oregánem, prolisovaným česnekem a případně ještě solí. Na talíři polévku ozdobíme strouhaným sýrem.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Markéta z Jablonec nad Nisou před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): Eva z Jeseník před 5 hodinami
 
Zakoupil(a): Vladěna z Vsetín před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Miriam z Ostrava před 15 hodinami
 
Zakoupil(a): Klára z Praha před 18 hodinami
 
Zakoupil(a): Zuzana z Zlín před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Michal z Česke Budějovice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Bohuslav z Nymburk před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Most před 2 dny
 
Zakoupil(a): Barbora z Havlíčkův Brod před 3 dny
 
Zakoupil(a): JAN z Těrlicko před 3 dny
 
Zakoupil(a): Daniela z Chýně před 3 dny
 
Zakoupil(a): Miroslav z Pardubice před 4 dny
 
Zakoupil(a): Kateřina z p.Hostěradice před 4 dny
 
Zakoupil(a): Hana z Homole - Cerný Dub před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x