Rajčatová česnečka

4 porce

Ingredience:
750 ml zeleninového vývaru nebo převařené horké vody
1 cibuli
8 rajčat
8 stroužků česneku
80g strouhaný sýr
3 polévkové lžíce olivového oleje
1 lžička oregána
Sůl
Pepř

Postup přípravy:
V hrnci rozehřejeme olej a zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku. Poté přidáme na kostičky nakrájená rajčata, osolíme. Rajčata mohou být oloupaná či neoloupaná, záleží na vás. Mícháme dvě minuty a následně zalejeme horkým vývarem. Povaříme 10 minut, rajčata by se neměla úplně rozvařit. Na závěr dochutíme pepřem, oregánem, prolisovaným česnekem a případně ještě solí. Na talíři polévku ozdobíme strouhaným sýrem.

Top
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Claudie z Palma Mallorca Paguera před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): CENTRUM z Praha před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Adéla z Frenštát p.R před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): svata z Mukařov před 5 hodinami
 
Zakoupil(a): Karolína z Heřmanův Městec před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Michaela z ŽELEŠICE před 10 hodinami
 
Zakoupil(a): Petr z Třebestovice před 10 hodinami
 
Zakoupil(a): Eva z Bystřice nad Pernštejnem před 10 hodinami
 
Zakoupil(a): Nikola z Karviná-Ráj před 11 hodinami
 
Zakoupil(a): Milan z Mýto v Čechách před 11 hodinami
 
Zakoupil(a): Jan z Praha 9 před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Jakub z Praha 4 před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Michaela z Sloupnice před 14 hodinami
 
Zakoupil(a): Marta z Brno před 24 hodinami
 
Zakoupil(a): Jan z Ostrava před 1 dnem
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x