Rajčatová česnečka

4 porce

Ingredience:
750 ml zeleninového vývaru nebo převařené horké vody
1 cibuli
8 rajčat
8 stroužků česneku
80g strouhaný sýr
3 polévkové lžíce olivového oleje
1 lžička oregána
Sůl
Pepř

Postup přípravy:
V hrnci rozehřejeme olej a zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku. Poté přidáme na kostičky nakrájená rajčata, osolíme. Rajčata mohou být oloupaná či neoloupaná, záleží na vás. Mícháme dvě minuty a následně zalejeme horkým vývarem. Povaříme 10 minut, rajčata by se neměla úplně rozvařit. Na závěr dochutíme pepřem, oregánem, prolisovaným česnekem a případně ještě solí. Na talíři polévku ozdobíme strouhaným sýrem.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Lucie z Jablonec nad Nisou před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): Michaela z Bratislava před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Jaroslava z Český Brod před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Michaela z Bratislava před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Hana z Velen - Mírovice před 9 hodinami
 
Zakoupil(a): Ondřej z Praha 6 před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Eva z Chotoviny před 15 hodinami
 
Zakoupil(a): Lenka z Děčín 35 před 22 hodinami
 
Zakoupil(a): Iva z Praha 10 před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Zdenka z Srch před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Zuzana z Praha 6 před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Karla z Žatčany před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Ivana z Praha 8 před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jiřina z Brno před 2 dny
 
Zakoupil(a): Lucie z Brno před 2 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x