Rajčatová česnečka

4 porce

Ingredience:
750 ml zeleninového vývaru nebo převařené horké vody
1 cibuli
8 rajčat
8 stroužků česneku
80g strouhaný sýr
3 polévkové lžíce olivového oleje
1 lžička oregána
Sůl
Pepř

Postup přípravy:
V hrnci rozehřejeme olej a zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku. Poté přidáme na kostičky nakrájená rajčata, osolíme. Rajčata mohou být oloupaná či neoloupaná, záleží na vás. Mícháme dvě minuty a následně zalejeme horkým vývarem. Povaříme 10 minut, rajčata by se neměla úplně rozvařit. Na závěr dochutíme pepřem, oregánem, prolisovaným česnekem a případně ještě solí. Na talíři polévku ozdobíme strouhaným sýrem.

Top

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x