Rajčatová česnečka

4 porce

Ingredience:
750 ml zeleninového vývaru nebo převařené horké vody
1 cibuli
8 rajčat
8 stroužků česneku
80g strouhaný sýr
3 polévkové lžíce olivového oleje
1 lžička oregána
Sůl
Pepř

Postup přípravy:
V hrnci rozehřejeme olej a zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku. Poté přidáme na kostičky nakrájená rajčata, osolíme. Rajčata mohou být oloupaná či neoloupaná, záleží na vás. Mícháme dvě minuty a následně zalejeme horkým vývarem. Povaříme 10 minut, rajčata by se neměla úplně rozvařit. Na závěr dochutíme pepřem, oregánem, prolisovaným česnekem a případně ještě solí. Na talíři polévku ozdobíme strouhaným sýrem.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Helena z Praha 10 před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): romana z opařany před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Petr z Ořech před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Iva z Brandys nad Labem před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Jakub z Ostrava - Moravská Ostrava před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Margit z Tupesy před 21 hodinami
 
Zakoupil(a): Zlata z Novy Bor před 1 dnem
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Zlata z Novy Bor před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Věra z Rychnov nad Kněžnou před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Lada z Mochov před 2 dny
 
Zakoupil(a): Pavlína z Krmelín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Anna z Ostrava 27 před 2 dny
 
Zakoupil(a): Miroslav z Opatovice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Monika z Praha - Veleslavín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Brno před 2 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x