Rajčatová česnečka

4 porce

Ingredience:
750 ml zeleninového vývaru nebo převařené horké vody
1 cibuli
8 rajčat
8 stroužků česneku
80g strouhaný sýr
3 polévkové lžíce olivového oleje
1 lžička oregána
Sůl
Pepř

Postup přípravy:
V hrnci rozehřejeme olej a zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku. Poté přidáme na kostičky nakrájená rajčata, osolíme. Rajčata mohou být oloupaná či neoloupaná, záleží na vás. Mícháme dvě minuty a následně zalejeme horkým vývarem. Povaříme 10 minut, rajčata by se neměla úplně rozvařit. Na závěr dochutíme pepřem, oregánem, prolisovaným česnekem a případně ještě solí. Na talíři polévku ozdobíme strouhaným sýrem.

Top
Zakoupil(a): Martin z Havířov před 50 minutami
 
Zakoupil(a): Dana z Duchcov před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): Jan z Příbram před 14 hodinami
 
Zakoupil(a): Tomáš z Praha před 17 hodinami
 
Zakoupil(a): Miroslava z Brno před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jiří z Starý Kolín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Ilona z Dymokury před 2 dny
 
Zakoupil(a): Monika z Velešín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Tomáš z Benešov u Prahy před 3 dny
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Jaroslava z Polička před 3 dny
 
Zakoupil(a): Josef z PRAHA před 4 dny
 
Zakoupil(a): Renata z Plzeň před 4 dny
 
Zakoupil(a): Jaroslav z Rtyně v Podkrkonoší před 4 dny
 
Zakoupil(a): Alena z Praha 6 před 5 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Pardubice před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x