Rajčatová česnečka

4 porce

Ingredience:
750 ml zeleninového vývaru nebo převařené horké vody
1 cibuli
8 rajčat
8 stroužků česneku
80g strouhaný sýr
3 polévkové lžíce olivového oleje
1 lžička oregána
Sůl
Pepř

Postup přípravy:
V hrnci rozehřejeme olej a zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku. Poté přidáme na kostičky nakrájená rajčata, osolíme. Rajčata mohou být oloupaná či neoloupaná, záleží na vás. Mícháme dvě minuty a následně zalejeme horkým vývarem. Povaříme 10 minut, rajčata by se neměla úplně rozvařit. Na závěr dochutíme pepřem, oregánem, prolisovaným česnekem a případně ještě solí. Na talíři polévku ozdobíme strouhaným sýrem.

Top
Zakoupil(a): Michala z Karlovy Vary před 28 minutami
 
Zakoupil(a): jiří z Tábor před 2 hodinami
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Ladislava z Mnichovo Hradiště před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Šárka z Praha 9- Klánovice před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Jana z Třebechovice p.O před 14 hodinami
 
Zakoupil(a): Miroslava z České Budějovice před 16 hodinami
 
Zakoupil(a): Jiří z Praha 7 před 18 hodinami
 
Zakoupil(a): Lucie z Praha 2 - Vinohrady před 20 hodinami
 
Zakoupil(a): Eliška z Radostín nad Oslavou před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Veronika z Moravský Krumlov před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Lenka z Chodov před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Petra z Sázava před 2 dny
 
Zakoupil(a): Veronika z Frýdek-Místek před 2 dny
 
Zakoupil(a): Magdalena z Kobylnice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Martin z Praha před 2 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x