Rajčatová česnečka

4 porce

Ingredience:
750 ml zeleninového vývaru nebo převařené horké vody
1 cibuli
8 rajčat
8 stroužků česneku
80g strouhaný sýr
3 polévkové lžíce olivového oleje
1 lžička oregána
Sůl
Pepř

Postup přípravy:
V hrnci rozehřejeme olej a zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku. Poté přidáme na kostičky nakrájená rajčata, osolíme. Rajčata mohou být oloupaná či neoloupaná, záleží na vás. Mícháme dvě minuty a následně zalejeme horkým vývarem. Povaříme 10 minut, rajčata by se neměla úplně rozvařit. Na závěr dochutíme pepřem, oregánem, prolisovaným česnekem a případně ještě solí. Na talíři polévku ozdobíme strouhaným sýrem.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Marcela z Zlín před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Aleš z Všestary před 14 hodinami
 
Zakoupil(a): Jan z Lazne Belohrad - Brtev před 17 hodinami
 
Zakoupil(a): Vratislav z Srch pošta Staré Hradiště před 18 hodinami
 
Zakoupil(a): Zdeněk z Praha 10 - Strašnice před 20 hodinami
 
Zakoupil(a): Simona z Střížovice před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Viktorie z Ostrava před 2 dny
 
Zakoupil(a): Marek z Tachov před 2 dny
 
Zakoupil(a): Lukáš z Hradec Králové před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jitka z Dobratice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Pavlína z Písek před 2 dny
 
Zakoupil(a): Josef z Praha - Kunratice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Renata z Vysoké Mýto před 3 dny
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Irena z Šlapanice před 3 dny
 
Zakoupil(a): ivo z Adamov před 3 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x