Rajčatová česnečka

4 porce

Ingredience:
750 ml zeleninového vývaru nebo převařené horké vody
1 cibuli
8 rajčat
8 stroužků česneku
80g strouhaný sýr
3 polévkové lžíce olivového oleje
1 lžička oregána
Sůl
Pepř

Postup přípravy:
V hrnci rozehřejeme olej a zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku. Poté přidáme na kostičky nakrájená rajčata, osolíme. Rajčata mohou být oloupaná či neoloupaná, záleží na vás. Mícháme dvě minuty a následně zalejeme horkým vývarem. Povaříme 10 minut, rajčata by se neměla úplně rozvařit. Na závěr dochutíme pepřem, oregánem, prolisovaným česnekem a případně ještě solí. Na talíři polévku ozdobíme strouhaným sýrem.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Arnošt z Brno před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): Jiřina z Rožnov pod Radhoštěm před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Alena z České Budějovice před 8 hodinami
 
Zakoupil(a): Nina z Náchod před 14 hodinami
 
Zakoupil(a): Aneta z Stribro před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Michaela z Praha 4 před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Anna z Praha před 1 dnem
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Eva z Boskovice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Vladimír z Praha 6 před 2 dny
 
Zakoupil(a): Helena z Brno před 2 dny
 
Zakoupil(a): Ludmila z Sokolov před 3 dny
 
Zakoupil(a): Martina z Holýšov před 3 dny
 
Zakoupil(a): Marian z Nýdek před 3 dny
 
Zakoupil(a): Jan z Ústí nad Labem před 3 dny
 
Zakoupil(a): Klaudia z Praha 8 před 3 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x