Rajčatová česnečka

4 porce

Ingredience:
750 ml zeleninového vývaru nebo převařené horké vody
1 cibuli
8 rajčat
8 stroužků česneku
80g strouhaný sýr
3 polévkové lžíce olivového oleje
1 lžička oregána
Sůl
Pepř

Postup přípravy:
V hrnci rozehřejeme olej a zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku. Poté přidáme na kostičky nakrájená rajčata, osolíme. Rajčata mohou být oloupaná či neoloupaná, záleží na vás. Mícháme dvě minuty a následně zalejeme horkým vývarem. Povaříme 10 minut, rajčata by se neměla úplně rozvařit. Na závěr dochutíme pepřem, oregánem, prolisovaným česnekem a případně ještě solí. Na talíři polévku ozdobíme strouhaným sýrem.

Top
Zakoupil(a): Beata z Šaľa před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Marek z Brno před 24 hodinami
 
Zakoupil(a): Radek z Brno před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jan z Praha 1 před 1 dnem
 
Zakoupil(a): MOnika z Praha před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jana z Kostelec nad Labem před 2 dny
 
Zakoupil(a): Čeněk z Kolín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Andrea z Třinec 1 před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jaroslav z Habrovany před 3 dny
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Martina z Písek před 3 dny
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Katerina z Most před 4 dny
 
Zakoupil(a): Šárka z Liberec před 4 dny
 
Zakoupil(a): Iva z Šumperk před 4 dny
 
Zakoupil(a): Jan z Brno před 5 dny
 
Zakoupil(a): Bohdan z Velké Losiny před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x