Počet porcí: 2
Ingredience:
- 2 lososové filety
- 1 menší bulva celeru
- snítka čerstvého tymiánu
- olivový olej
- sůl
Postup přípravy:
Celer oloupáme a nakrájíme na tenké hranolky. Hranolky dáme do točítka (Teplovzdušná fritéza TEFAL ActiFry), zakápneme olivovým olejem a necháme točit cca 15 minut. Před podáváním osolíme.
Pokud nemáte tento náš oblíbený přístroj, rozprostřete hranolky na plech, zakápnete olivovým olejem a pečete v rozpálené troubě na 180 stupňů cca 25 minut. Před podáváním osolíte.
Zatímco se připravují hranolky, opečeme si lososa. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme snítku čerstvého rozmarýnu a osoleného lososa opečeme postupně z obou stran. Losos je hotový přibližně po 8 až 10 minutách.
Jak užitečný pro vás byl tento článek?
Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!
stáhněte si zdarma ukázku knihy
JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT
Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:
Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný
Pomůžete mi to napravit?
Díky moc za zpětnou vazbu