Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Kateřina z Ostrava - Dubina před 5 hodinami
 
Zakoupil(a): Radek z Ostrava před 15 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Andrea z Mladá Boleslav před 2 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Hana z Jasenná před 2 dny
 
Zakoupil(a): Soňa z Praha 10 před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Mokrá před 2 dny
 
Zakoupil(a): Markéta z Hodonín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Václav z Vysoký Chlumec před 2 dny
 
Zakoupil(a): Kristýna z Liberec před 3 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Pavla z Brno-Žebětín před 3 dny
 
Zakoupil(a): Petra z Rybníček před 3 dny
 
Zakoupil(a): Hana z Cheb před 3 dny
 
Zakoupil(a): Adriana z Babice U Rosic před 4 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Brno před 5 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Pavlikov před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x