Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Adriana z Obříství před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Martin z Herink před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Radka z Brno před 2 dny
 
Zakoupil(a): Vladislava z Ústí nad Labem před 2 dny
 
Zakoupil(a): Ivo z Kroměříž před 4 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Most před 4 dny
 
Zakoupil(a): Nika z Praha před 5 dny
 
Zakoupil(a): Kateřina z Plzeň před 7 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Lenka z Bystřice nad Pernštejnem před 1 týdnem
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Martin z Opava před 1 týdnem
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Helena z Olomouc před 2 týdny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Helena z Olomouc před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Monika z Ostrov nad Ohří před 2 týdny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jana z Ústí nad Labem 7 před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Karel z Kutná Hora - Malín před 2 týdny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x