Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Milan z Plzeň před 7 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jitka z Puclice před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Lucie z Chrast před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Olga z Šaratice před 18 hodinami
 
Zakoupil(a): Juraj z Bratislava před 2 dny
 
Zakoupil(a): Lenka z Hodonín před 3 dny
 
Zakoupil(a): Ivana z Prachatice před 3 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Marie z Praha 3 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Jiří z Brno před 3 dny
 
Zakoupil(a): Blanka z Doksy u Kladna před 4 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Kateřina z Praha 8 před 4 dny
 
Zakoupil(a): Rostislav z Brno - Nový Lískovec před 4 dny
 
Zakoupil(a): Libor z Tachov před 5 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Hana z Kralupy nad Vltavou před 5 dny
 
Zakoupil(a): Dagmar z Příbor před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x