Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Top
Zakoupil(a): Petr z Olomouc před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Martin z Havířov před 1 hodinou
 
Zakoupil(a): Dana z Duchcov před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Jan z Příbram před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Tomáš z Praha před 16 hodinami
 
Zakoupil(a): Miroslava z Brno před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jiří z Starý Kolín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Ilona z Dymokury před 2 dny
 
Zakoupil(a): Monika z Velešín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Tomáš z Benešov u Prahy před 3 dny
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Jaroslava z Polička před 3 dny
 
Zakoupil(a): Josef z PRAHA před 4 dny
 
Zakoupil(a): Renata z Plzeň před 4 dny
 
Zakoupil(a): Jaroslav z Rtyně v Podkrkonoší před 4 dny
 
Zakoupil(a): Alena z Praha 6 před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x