Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Lucie z Praha 13 před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Anna z Teplice 3 před 11 hodinami
 
Zakoupil(a): Martin z Praha 4 - Libus před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Martina z Dolni Nemci před 2 dny
 
Zakoupil(a): Pavlína z Teplá před 2 dny
 
Zakoupil(a): Dana z Ostrava - Bartovice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Renata z Starý Hrozenkov před 3 dny
 
Zakoupil(a): Martin z Horka nad Moravou před 3 dny
 
Zakoupil(a): Nikola z Liberec před 3 dny
 
Zakoupil(a): Kateřina z Praha před 3 dny
 
Zakoupil(a): Bára z Praha 9 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Bea z Liberec před 3 dny
 
Zakoupil(a): Renata z Brno před 4 dny
 
Zakoupil(a): Ludmila z Praha 4 před 4 dny
 
Zakoupil(a): Helena z Ostrava-Zábřeh před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x