Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Top
Zakoupil(a): Celestýna z Nymburk před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Vítězslava z Znojmo před 16 hodinami
 
Zakoupil(a): Dáša z Mladá Boleslav před 18 hodinami
 
Zakoupil(a): Martina z Brno před 20 hodinami
 
Zakoupil(a): Ludmila z Přerov před 21 hodinami
 
Zakoupil(a): Petra z pošta Radslavice u Přerova před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Martina z Kostelec před 1 dnem
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Mirka z Bystřice pod Hostýnem před 2 dny
 
Zakoupil(a): Ivana z Kynšperk nad Ohří před 2 dny
 
Zakoupil(a): Eva z Mimoň před 2 dny
 
Zakoupil(a): Ondřej z Přezletice - pošta Pha Vinoř před 2 dny
 
Zakoupil(a): Miloš z Chomutov před 2 dny
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Jan z Valy před 2 dny
 
Zakoupil(a): JIŘÍ z PILNÍKOV před 2 dny
 
Zakoupil(a): Eva z Praha 4 před 2 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x