Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Top
Bought by Pavel from Plzeň
Total order for 490.00 CZK
about 8 měsíci ago
 
Bought by Jana from Ústí nad Labem
Total order for 490.00 CZK
about 8 měsíci ago
 
Bought by Michaela from Háj u Duchcova
Total order for 570.00 CZK
about 1 měsícem ago
 
Bought by Luboš from Chomutov
Total order for 570.00 CZK
about 5 měsíci ago
 
Bought by martina from cernolice
Total order for 570.00 CZK
about 4 měsíci ago
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x