Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Top
Zakoupil(a): Pavlína z Brno před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): Libuše z Pardubice před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Petra z Praha 6 - Suchdol před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Jana z Dolní Lhota před 8 hodinami
 
Zakoupil(a): Zuzana z Kladno před 11 hodinami
 
Zakoupil(a): Barbora z Rýmařov před 22 hodinami
 
Zakoupil(a): Dana z Lysá n.L. před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Zuzana z Bratislava , Slovensko před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jitka z Plzeň před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Petra z Frýdek-Místek před 2 dny
 
Zakoupil(a): Vladimír z Šternberk před 2 dny
 
Zakoupil(a): Blanka z Tábor před 2 dny
 
Zakoupil(a): Lucia z Dunajska Luzna před 2 dny
 
Zakoupil(a): Iveta z Dolní Bojanovice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Lucie z Kelč před 2 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x