Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Top
Zakoupil(a): Václav z Kralupy nad Vltavou před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Tomáš z Pardubice před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jana z Telč před 2 dny
 
Zakoupil(a): Lenka z Stará Ves nad Ondřejnicí před 2 dny
 
Zakoupil(a): Kristína z Śtúrovo před 2 dny
 
Zakoupil(a): Michaela z Jindřichův Hradec před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Praha 8 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Robert z Šarovy před 3 dny
 
Zakoupil(a): Miroslav z Králův Dvůr před 3 dny
 
Zakoupil(a): Helena z České Budějovice před 3 dny
 
Zakoupil(a): Michal z Olomouc před 4 dny
 
Zakoupil(a): Jana z DOMAŽLICE před 4 dny
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Alena z Zelesice před 4 dny
 
Zakoupil(a): Marie z Lhotka před 4 dny
 
Zakoupil(a): Adéla z Těšany před 4 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x