Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Bořivoj z Opava před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Pavel z Světec před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): Kristýna z Praha 1 před 5 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Michaela z Znojmo před 1 týdnem
 
Zakoupil(a): Jana z Praha 9 před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Věra z Martinice před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Doris z Karviná před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Jana z Rebešovice před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Eva z Brno před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Julija z Plzeň před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Magda z Brno před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Daniela z Praha před 2 týdny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jana z Varnsdorf 3 před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Alena z Louny 1 před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Monika z Rožmitál pod Třemšínem před 2 týdny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x