Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jiří z Havířov před 43 minutami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Eva z Praha před 9 hodinami
 
Zakoupil(a): Pavla z Praha 9 - Prosek před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Lucie z Kladno před 3 dny
 
Zakoupil(a): Miroslava z Praha 5 Hlubočepy před 4 dny
 
Zakoupil(a): Peter z Šenov před 4 dny
 
Zakoupil(a): Marta z Horní Studenec před 4 dny
 
Zakoupil(a): Barbora z Praha 4 před 4 dny
 
Zakoupil(a): Sylvia z Domažlice před 4 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Pavla z Hamr u Litvínova před 6 dny
 
Zakoupil(a): Kateřina z Praha 11 před 6 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Markéta z Vysoké Mýto před 6 dny
 
Zakoupil(a): Lenka z Hlavečník před 1 týdnem
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Tomáš z Pozořice před 1 týdnem
 
Zakoupil(a): Sylvia z Domažlice před 2 týdny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x