Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Top
Zakoupil(a): Jiří z Otrokovice před 1 hodinou
 
Zakoupil(a): Martin z Vlašim před 9 minutami
 
Zakoupil(a): Renata z Církvice u Kutné Hory před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Martina z Praha 4 před 9 hodinami
 
Zakoupil(a): Veronika z Praha 6 před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Petr z Třeboň před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Aleš z Chrudim před 14 hodinami
 
Zakoupil(a): Kateřina z Stará Ves nad Ondř. před 16 hodinami
 
Zakoupil(a): Oldřich z Praha před 20 hodinami
 
Zakoupil(a): František z Třebíč před 20 hodinami
 
Zakoupil(a): Alžběta z Cítoliby před 22 hodinami
 
Zakoupil(a): Miroslav z Plzeň před 22 hodinami
 
Zakoupil(a): Viera z Levice před 22 hodinami
 
Zakoupil(a): Monika z Nový Jičín před 23 hodinami
 
Zakoupil(a): Monika z Sedlec-Prčice před 1 dnem
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x