Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Ivana z Praha 8 před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Jiřina z Brno před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Lucie z Brno před 12 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jana z Turnov před 1 dnem
 
Zakoupil(a): David z Praha před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Michaela z Syrovice před 1 dnem
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jelena z Mělník před 2 dny
 
Zakoupil(a): Lenka z Mšec před 3 dny
 
Zakoupil(a): Andrea z Ostrava 3 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Jindřich z Mohelnice před 3 dny
 
Zakoupil(a): Marcela z Jihlava před 3 dny
 
Zakoupil(a): Stanislav z Srubec před 4 dny
 
Zakoupil(a): Vlastimil z Teplice před 5 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jana z Praha před 6 dny
 
Zakoupil(a): Klára z Jablunkov před 7 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x