Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Regina z Bukovec před 40 minutami
 
Zakoupil(a): Jakub z Praha před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Lucie z Brno před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Michal z Olomouc před 15 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Renáta z Tursko před 19 hodinami
 
Zakoupil(a): Petr z Brno před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jan z Brno před 2 dny
 
Zakoupil(a): Radka z Liberec 6 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Michaela z Opava před 3 dny
 
Zakoupil(a): Gabriela z Pardubice před 3 dny
 
Zakoupil(a): Michal z Brno před 3 dny
 
Zakoupil(a): Lucie z Liberec 30 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Dagmar z Kamenice Nad Lipou před 4 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Monika z Olomouc před 5 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Dáša z Paskov před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x