Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Eva z Rumburk před 5 hodinami
 
Zakoupil(a): Kateřina z Blatná před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Martina z Plzeň před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Jaroslava z Plzeň před 21 hodinami
 
Zakoupil(a): Libuše z České Budějovice před 23 hodinami
 
Zakoupil(a): Martina z Petrov-Chlomek, pošta Davle před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jitka z Slatiňany před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Oldřich z Praha 9 - Prosek před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Arnošt z Brno před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jiřina z Rožnov pod Radhoštěm před 2 dny
 
Zakoupil(a): Alena z České Budějovice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Nina z Náchod před 2 dny
 
Zakoupil(a): Aneta z Stribro před 3 dny
 
Zakoupil(a): Michaela z Praha 4 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Anna z Praha před 3 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x