Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Klára z Třinec před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Jiří z Aš před 10 hodinami
 
Zakoupil(a): Michaela z Praha před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Věra z Černá Voda před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Kateřina z Nový Jičín před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Michal z Praha před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jana z Brno před 2 dny
 
Zakoupil(a): Petra z Písek před 2 dny
 
Zakoupil(a): Markéta z Jablonec nad Nisou před 2 dny
 
Zakoupil(a): Eva z Jeseník před 2 dny
 
Zakoupil(a): Vladěna z Vsetín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Miriam z Ostrava před 3 dny
 
Zakoupil(a): Klára z Praha před 3 dny
 
Zakoupil(a): Zuzana z Zlín před 3 dny
 
Zakoupil(a): Michal z Česke Budějovice před 4 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x