Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Top
Zakoupil(a): Marie z Śilheřovice před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): Simona z Otrokovice před 9 hodinami
 
Zakoupil(a): Jaroslava z Karlvy Vary před 10 hodinami
 
Zakoupil(a): Libor z Bílovec před 20 hodinami
 
Zakoupil(a): Jaroslava z Oldřichov v Hájích před 21 hodinami
 
Zakoupil(a): Táňa z Čisovice před 1 dnem
 
Zakoupil(a): CENTRUM z Praha před 2 dny
 
Zakoupil(a): Adéla z Frenštát p.R před 2 dny
 
Zakoupil(a): svata z Mukařov před 2 dny
 
Zakoupil(a): Karolína z Heřmanův Městec před 2 dny
 
Zakoupil(a): Michaela z ŽELEŠICE před 2 dny
 
Zakoupil(a): Petr z Třebestovice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Eva z Bystřice nad Pernštejnem před 2 dny
 
Zakoupil(a): Nikola z Karviná-Ráj před 2 dny
 
Zakoupil(a): Milan z Mýto v Čechách před 2 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x