Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Ondrej z Šternberk před 1 hodinou
 
Zakoupil(a): Ildiko z Ricany před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Ildiko z Ricany před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Miroslav z Choceň před 20 hodinami
 
Zakoupil(a): Vanessa z Zbiroh před 1 dnem
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Milan z Žatec před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Gabriela z Vrbátky před 3 dny
 
Zakoupil(a): Leona z Letovice před 3 dny
 
Zakoupil(a): Mirek z Košice před 3 dny
 
Zakoupil(a): Michaela z Vyškov 1 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Stanislava z Vracov před 3 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Město Albrechtice před 4 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Iveta z Jablonec nad Nisou před 4 dny
 
Zakoupil(a): Jan z Praha 16 před 4 dny
 
Zakoupil(a): Klára z Cvrčovice před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x