Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Top
Zakoupil(a): Martin z Karlovy Vary před 5 hodinami
 
Zakoupil(a): Ivo z Ostrava před 20 hodinami
 
Zakoupil(a): Helena z Ježkovice před 20 hodinami
 
Zakoupil(a): Jitka z Most před 20 hodinami
 
Zakoupil(a): Marcela z Ústí nad Labem před 2 dny
 
Zakoupil(a): Kristýna z Chomutov před 2 dny
 
Zakoupil(a): Josef z Ladná před 3 dny
 
Zakoupil(a): Petr z Brno před 3 dny
 
Zakoupil(a): Renata z Pardubice před 4 dny
 
Zakoupil(a): Michaela z Psáry, Dolní Jirčany před 4 dny
 
Zakoupil(a): Nikola z Turnov před 4 dny
 
Zakoupil(a): Roman z Praha před 4 dny
 
Zakoupil(a): Lenka z Hrádek u Nechanic před 4 dny
 
Zakoupil(a): Norbert z Brno před 5 dny
 
Zakoupil(a): Pavla z Praha 4 před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x