Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Top
Zakoupil(a): jiří z Tábor před 1 hodinou
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Ladislava z Mnichovo Hradiště před 39 minutami
 
Zakoupil(a): Šárka z Praha 9- Klánovice před 34 minutami
 
Zakoupil(a): Jana z Třebechovice p.O před 11 hodinami
 
Zakoupil(a): Miroslava z České Budějovice před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Jiří z Praha 7 před 15 hodinami
 
Zakoupil(a): Lucie z Praha 2 - Vinohrady před 18 hodinami
 
Zakoupil(a): Eliška z Radostín nad Oslavou před 22 hodinami
 
Zakoupil(a): Veronika z Moravský Krumlov před 24 hodinami
 
Zakoupil(a): Lenka z Chodov před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Petra z Sázava před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Veronika z Frýdek-Místek před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Magdalena z Kobylnice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Martin z Praha před 2 dny
 
Zakoupil(a): Pavel z Rokytnice v Orlických horách před 2 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x