Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Top
Zakoupil(a): Lukáš z Hustopeče před 5 hodinami
 
Zakoupil(a): Jiřina z Nové Jirny před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Daniela z Studenec před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Michaela z Škvorec před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Markéta z Písek před 15 hodinami
 
Zakoupil(a): Martin z Prada 9 před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Anna z Praha před 2 dny
 
Zakoupil(a): Miroslav z Poděbrady před 2 dny
 
Zakoupil(a): Martin z Praha před 3 dny
 
Zakoupil(a): Stefan z Dubnica nad Váhom před 3 dny
 
Zakoupil(a): Michal z Ostrava před 3 dny
 
Zakoupil(a): Ivo z Kouřim před 3 dny
 
Zakoupil(a): Ivan z Zlín před 3 dny
 
Zakoupil(a): Edita z Jílové u Prahy před 4 dny
 
Zakoupil(a): Tomas z Fulnek před 4 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x