Dýňová kaše

4 porce

Ingredience:

  • ½ muškátové dýně (Muscade de Provence)
  • 50 g másla
  • Mořská sůl

Postup přípravy:
Dýni zbavíme tvrdé slupky a semen. Očištěnou dužinu z dýně povaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme. V případě potřeby dosolíme. Kaše se výborně hodí k masu či rybám.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Radim z Ostrava před 51 minutami
 
Zakoupil(a): Dušan z Brno před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Evq z Příbram 7 před 23 hodinami
 
Zakoupil(a): Jiří z Praha 4 před 24 hodinami
 
Zakoupil(a): Vaclav z Praha před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Gabriela z Ostrava před 2 dny
 
Zakoupil(a): Michaela z Horní Bečva před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jan z Chýnov před 2 dny
 
Zakoupil(a): Michal z Brno před 3 dny
 
Zakoupil(a): Eva z Kladno před 4 dny
 
Zakoupil(a): Agáta z Praha 3 před 5 dny
 
Zakoupil(a): Vlastimil z Most před 5 dny
 
Zakoupil(a): Jitka z Mělník před 5 dny
 
Zakoupil(a): Helena z Praha 10 před 5 dny
 
Zakoupil(a): romana z opařany před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x