Celerová kaše

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 1 menší bulva celeru
  • 60 ml smetany
  • 1 lžíce másla
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Po uvaření ho scedíme a necháme si trochu vody.

Scezený celer rozmixujeme spolu s máslem a ohřátou smetanou a dochutíme solí. Pokud je směs příliš hutná, naředíme trochou vody s vařeného celeru.

Celerová kaše se skvěle hodí jako náhrada bramborové.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Silvie z Benecko před 1 hodinou
 
Zakoupil(a): Bořivoj z Opava před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Pavel z Světec před 5 hodinami
 
Zakoupil(a): Kristýna z Praha 1 před 5 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Michaela z Znojmo před 1 týdnem
 
Zakoupil(a): Jana z Praha 9 před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Věra z Martinice před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Doris z Karviná před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Jana z Rebešovice před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Eva z Brno před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Julija z Plzeň před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Magda z Brno před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Daniela z Praha před 2 týdny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jana z Varnsdorf 3 před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Alena z Louny 1 před 2 týdny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x