Celerová kaše

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 1 menší bulva celeru
  • 60 ml smetany
  • 1 lžíce másla
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Po uvaření ho scedíme a necháme si trochu vody.

Scezený celer rozmixujeme spolu s máslem a ohřátou smetanou a dochutíme solí. Pokud je směs příliš hutná, naředíme trochou vody s vařeného celeru.

Celerová kaše se skvěle hodí jako náhrada bramborové.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Markéta z Jablonec nad Nisou před 35 minutami
 
Zakoupil(a): Eva z Jeseník před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Vladěna z Vsetín před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Miriam z Ostrava před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Klára z Praha před 15 hodinami
 
Zakoupil(a): Zuzana z Zlín před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Michal z Česke Budějovice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Bohuslav z Nymburk před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Most před 2 dny
 
Zakoupil(a): Barbora z Havlíčkův Brod před 2 dny
 
Zakoupil(a): JAN z Těrlicko před 3 dny
 
Zakoupil(a): Daniela z Chýně před 3 dny
 
Zakoupil(a): Miroslav z Pardubice před 4 dny
 
Zakoupil(a): Kateřina z p.Hostěradice před 4 dny
 
Zakoupil(a): Hana z Homole - Cerný Dub před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x