Celerová kaše

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 1 menší bulva celeru
  • 60 ml smetany
  • 1 lžíce másla
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Po uvaření ho scedíme a necháme si trochu vody.

Scezený celer rozmixujeme spolu s máslem a ohřátou smetanou a dochutíme solí. Pokud je směs příliš hutná, naředíme trochou vody s vařeného celeru.

Celerová kaše se skvěle hodí jako náhrada bramborové.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Petra z Horka nad Moravou před 1 hodinou
 
Zakoupil(a): Iva z Člunek před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Denisa z Benátky nad Jizerou před 11 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Petra z Ondřejov před 22 hodinami
 
Zakoupil(a): Petra z Ondřejov před 22 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jana z Plzeň před 24 hodinami
 
Zakoupil(a): Šárka z Mladá Vožice před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Pavel z Prague, The Capital, Czech Republic před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jana z Vilémov před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Vladimír z Rakovník před 1 dnem
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Zuzana z Brno před 1 dnem
 
Zakoupil(a): David z Ostrava před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Příbram před 2 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jarmila z Brno - Líšeň před 2 dny
 
Zakoupil(a): Roman z Živanice před 2 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x