Celerová kaše

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 1 menší bulva celeru
  • 60 ml smetany
  • 1 lžíce másla
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Po uvaření ho scedíme a necháme si trochu vody.

Scezený celer rozmixujeme spolu s máslem a ohřátou smetanou a dochutíme solí. Pokud je směs příliš hutná, naředíme trochou vody s vařeného celeru.

Celerová kaše se skvěle hodí jako náhrada bramborové.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Gabriela z Ostrava před 1 hodinou
 
Zakoupil(a): Michaela z Horní Bečva před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Jan z Chýnov před 21 hodinami
 
Zakoupil(a): Michal z Brno před 24 hodinami
 
Zakoupil(a): Eva z Kladno před 3 dny
 
Zakoupil(a): Agáta z Praha 3 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Vlastimil z Most před 3 dny
 
Zakoupil(a): Jitka z Mělník před 3 dny
 
Zakoupil(a): Helena z Praha 10 před 3 dny
 
Zakoupil(a): romana z opařany před 3 dny
 
Zakoupil(a): Petr z Ořech před 3 dny
 
Zakoupil(a): Iva z Brandys nad Labem před 3 dny
 
Zakoupil(a): Jakub z Ostrava - Moravská Ostrava před 3 dny
 
Zakoupil(a): Margit z Tupesy před 4 dny
 
Zakoupil(a): Zlata z Novy Bor před 4 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x