Celerová kaše

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 1 menší bulva celeru
  • 60 ml smetany
  • 1 lžíce másla
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Po uvaření ho scedíme a necháme si trochu vody.

Scezený celer rozmixujeme spolu s máslem a ohřátou smetanou a dochutíme solí. Pokud je směs příliš hutná, naředíme trochou vody s vařeného celeru.

Celerová kaše se skvěle hodí jako náhrada bramborové.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Marcela z Zlín před 29 minutami
 
Zakoupil(a): Aleš z Všestary před 8 hodinami
 
Zakoupil(a): Jan z Lazne Belohrad - Brtev před 10 hodinami
 
Zakoupil(a): Vratislav z Srch pošta Staré Hradiště před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Zdeněk z Praha 10 - Strašnice před 14 hodinami
 
Zakoupil(a): Simona z Střížovice před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Viktorie z Ostrava před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Marek z Tachov před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Lukáš z Hradec Králové před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Jitka z Dobratice před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Pavlína z Písek před 2 dny
 
Zakoupil(a): Josef z Praha - Kunratice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Renata z Vysoké Mýto před 2 dny
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Irena z Šlapanice před 3 dny
 
Zakoupil(a): ivo z Adamov před 3 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x