Celerová kaše

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 1 menší bulva celeru
  • 60 ml smetany
  • 1 lžíce másla
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Po uvaření ho scedíme a necháme si trochu vody.

Scezený celer rozmixujeme spolu s máslem a ohřátou smetanou a dochutíme solí. Pokud je směs příliš hutná, naředíme trochou vody s vařeného celeru.

Celerová kaše se skvěle hodí jako náhrada bramborové.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Kateřina z Ostrava - Dubina před 1 hodinou
 
Zakoupil(a): Radek z Ostrava před 12 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Andrea z Mladá Boleslav před 2 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Hana z Jasenná před 2 dny
 
Zakoupil(a): Soňa z Praha 10 před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Mokrá před 2 dny
 
Zakoupil(a): Markéta z Hodonín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Václav z Vysoký Chlumec před 2 dny
 
Zakoupil(a): Kristýna z Liberec před 2 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Pavla z Brno-Žebětín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Petra z Rybníček před 3 dny
 
Zakoupil(a): Hana z Cheb před 3 dny
 
Zakoupil(a): Adriana z Babice U Rosic před 3 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Brno před 4 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Pavlikov před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x