Celerová kaše

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 1 menší bulva celeru
  • 60 ml smetany
  • 1 lžíce másla
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Po uvaření ho scedíme a necháme si trochu vody.

Scezený celer rozmixujeme spolu s máslem a ohřátou smetanou a dochutíme solí. Pokud je směs příliš hutná, naředíme trochou vody s vařeného celeru.

Celerová kaše se skvěle hodí jako náhrada bramborové.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Eva z Rumburk před 27 minutami
 
Zakoupil(a): Kateřina z Blatná před 42 minutami
 
Zakoupil(a): Martina z Plzeň před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Jaroslava z Plzeň před 16 hodinami
 
Zakoupil(a): Libuše z České Budějovice před 18 hodinami
 
Zakoupil(a): Martina z Petrov-Chlomek, pošta Davle před 21 hodinami
 
Zakoupil(a): Jitka z Slatiňany před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Oldřich z Praha 9 - Prosek před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Arnošt z Brno před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jiřina z Rožnov pod Radhoštěm před 2 dny
 
Zakoupil(a): Alena z České Budějovice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Nina z Náchod před 2 dny
 
Zakoupil(a): Aneta z Stribro před 3 dny
 
Zakoupil(a): Michaela z Praha 4 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Anna z Praha před 3 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x