Celerová kaše

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 1 menší bulva celeru
  • 60 ml smetany
  • 1 lžíce másla
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Po uvaření ho scedíme a necháme si trochu vody.

Scezený celer rozmixujeme spolu s máslem a ohřátou smetanou a dochutíme solí. Pokud je směs příliš hutná, naředíme trochou vody s vařeného celeru.

Celerová kaše se skvěle hodí jako náhrada bramborové.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Barbora z Velký Osek před 2 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Barbora z Velký Osek před 5 hodinami
 
Zakoupil(a): Petr z Praha 4 - Šeberov před 7 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Regina z Bukovec před 9 hodinami
 
Zakoupil(a): Jakub z Praha před 11 hodinami
 
Zakoupil(a): Lucie z Brno před 20 hodinami
 
Zakoupil(a): Michal z Olomouc před 23 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Renáta z Tursko před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Petr z Brno před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jan z Brno před 3 dny
 
Zakoupil(a): Radka z Liberec 6 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Michaela z Opava před 3 dny
 
Zakoupil(a): Gabriela z Pardubice před 3 dny
 
Zakoupil(a): Michal z Brno před 3 dny
 
Zakoupil(a): Lucie z Liberec 30 před 4 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x