Celerová kaše

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 1 menší bulva celeru
  • 60 ml smetany
  • 1 lžíce másla
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Po uvaření ho scedíme a necháme si trochu vody.

Scezený celer rozmixujeme spolu s máslem a ohřátou smetanou a dochutíme solí. Pokud je směs příliš hutná, naředíme trochou vody s vařeného celeru.

Celerová kaše se skvěle hodí jako náhrada bramborové.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Petra z Lovosice před 55 minutami
 
Zakoupil(a): Martina z Most před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Eduard z Praha 5 - Stodůlky před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Martina z Bratislava před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Iveta z Brno před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Miluše z břeclav před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Petra z Praha před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Soňa z Tlučná před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Libuše z Praha 1 před 2 dny
 
Zakoupil(a): Kuba z Nové dvory před 2 dny
 
Zakoupil(a): David z Frýdek-Místek před 2 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Gabriela z Tisá před 2 dny
 
Zakoupil(a): Miloslav z Pardubice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Kateřina z Kopřivnice před 2 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Alena z Otvice před 3 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x