Celerová kaše

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 1 menší bulva celeru
  • 60 ml smetany
  • 1 lžíce másla
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Po uvaření ho scedíme a necháme si trochu vody.

Scezený celer rozmixujeme spolu s máslem a ohřátou smetanou a dochutíme solí. Pokud je směs příliš hutná, naředíme trochou vody s vařeného celeru.

Celerová kaše se skvěle hodí jako náhrada bramborové.

stáhněte si ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Top
Zakoupil(a): Lukáš z Hustopeče před 19 minutami
 
Zakoupil(a): Jiřina z Nové Jirny před 20 minutami
 
Zakoupil(a): Daniela z Studenec před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Michaela z Škvorec před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Markéta z Písek před 9 hodinami
 
Zakoupil(a): Martin z Prada 9 před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Anna z Praha před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Miroslav z Poděbrady před 2 dny
 
Zakoupil(a): Martin z Praha před 2 dny
 
Zakoupil(a): Stefan z Dubnica nad Váhom před 2 dny
 
Zakoupil(a): Michal z Ostrava před 3 dny
 
Zakoupil(a): Ivo z Kouřim před 3 dny
 
Zakoupil(a): Ivan z Zlín před 3 dny
 
Zakoupil(a): Edita z Jílové u Prahy před 4 dny
 
Zakoupil(a): Tomas z Fulnek před 4 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x