Celerová kaše

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 1 menší bulva celeru
  • 60 ml smetany
  • 1 lžíce másla
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Po uvaření ho scedíme a necháme si trochu vody.

Scezený celer rozmixujeme spolu s máslem a ohřátou smetanou a dochutíme solí. Pokud je směs příliš hutná, naředíme trochou vody s vařeného celeru.

Celerová kaše se skvěle hodí jako náhrada bramborové.

stáhněte si ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Top
Zakoupil(a): Veronika z Libín před 28 minutami
 
Zakoupil(a): Martin z Pelhřimov před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Pavla z Znojmo před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Tereza z Krnsko před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Eva z Mikulovice před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Jana z Žďár nad Sázavou před 9 hodinami
 
Zakoupil(a): Mária z Kľače před 9 hodinami
 
Zakoupil(a): Miroslav z Rotava před 9 hodinami
 
Zakoupil(a): Kateřina z Pětipsy před 10 hodinami
 
Zakoupil(a): Petra z Rakovník před 10 hodinami
 
Zakoupil(a): Tomáš z Praha-Uhříněves před 10 hodinami
 
Zakoupil(a): Lucie z Čerčany před 11 hodinami
 
Zakoupil(a): Markéta z Černá u Bohdanče před 12 hodinami
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Kamila z Bakov nad Jizerou před 15 hodinami
 
Zakoupil(a): Petr z Praha 8 před 19 hodinami
 

NOVÁ KNIHA
PLNÁ JÍDELNÍČKŮ NA HUBNUTÍ

NOVINKA!!!

Detailní stravovací plán, který vás za tři týdny, krok za krokem, provede po cestě k dosažení ideální váhy a jejímu udržení bez zbytečných jojo efektů.

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x