Celerová kaše

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 1 menší bulva celeru
  • 60 ml smetany
  • 1 lžíce másla
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Po uvaření ho scedíme a necháme si trochu vody.

Scezený celer rozmixujeme spolu s máslem a ohřátou smetanou a dochutíme solí. Pokud je směs příliš hutná, naředíme trochou vody s vařeného celeru.

Celerová kaše se skvěle hodí jako náhrada bramborové.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Jiřina z Brno před 1 hodinou
 
Zakoupil(a): Lucie z Brno před 7 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jana z Turnov před 20 hodinami
 
Zakoupil(a): David z Praha před 24 hodinami
 
Zakoupil(a): Michaela z Syrovice před 1 dnem
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jelena z Mělník před 2 dny
 
Zakoupil(a): Lenka z Mšec před 2 dny
 
Zakoupil(a): Andrea z Ostrava 3 před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jindřich z Mohelnice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Marcela z Jihlava před 3 dny
 
Zakoupil(a): Stanislav z Srubec před 4 dny
 
Zakoupil(a): Vlastimil z Teplice před 5 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jana z Praha před 6 dny
 
Zakoupil(a): Klára z Jablunkov před 7 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Praha 10 před 1 týdnem
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x