Počet porcí: 2
Ingredience:
- 1 menší bulva celeru
- 60 ml smetany
- 1 lžíce másla
- sůl
Postup přípravy:
Celer oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Po uvaření ho scedíme a necháme si trochu vody.
Scezený celer rozmixujeme spolu s máslem a ohřátou smetanou a dochutíme solí. Pokud je směs příliš hutná, naředíme trochou vody s vařeného celeru.
Celerová kaše se skvěle hodí jako náhrada bramborové.
Jak užitečný pro vás byl tento článek?
Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!
stáhněte si zdarma ukázku knihy
JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT
Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:
Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný
Pomůžete mi to napravit?
Díky moc za zpětnou vazbu