Celerová kaše

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 1 menší bulva celeru
  • 60 ml smetany
  • 1 lžíce másla
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Po uvaření ho scedíme a necháme si trochu vody.

Scezený celer rozmixujeme spolu s máslem a ohřátou smetanou a dochutíme solí. Pokud je směs příliš hutná, naředíme trochou vody s vařeného celeru.

Celerová kaše se skvěle hodí jako náhrada bramborové.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Eva z Česká Lípa před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Ondřej z Brno před 15 hodinami
 
Zakoupil(a): Martina z Frydlant nad Ostravici před 16 hodinami
 
Zakoupil(a): Vladimira z Doksy před 17 hodinami
 
Zakoupil(a): Martin z Kolomuty před 21 hodinami
 
Zakoupil(a): Martin z Kolomuty před 21 hodinami
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Fialová z Tachov před 3 dny
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Zuzana z Lásenice před 3 dny
 
Zakoupil(a): Jaroslav z Praha 4 Lhotka před 4 dny
 
Zakoupil(a): Eva z Praha 4 před 5 dny
 
Zakoupil(a): Zuzana z Bohutín před 5 dny
 
Zakoupil(a): Pavla z Blansko 1 před 5 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Ľubica z Žiina před 6 dny
 
Zakoupil(a): Martin z Rýmařov před 1 týdnem
 
Zakoupil(a): Vlasta z Svitavy 2 před 1 týdnem
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x