Celerová kaše

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 1 menší bulva celeru
  • 60 ml smetany
  • 1 lžíce másla
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Po uvaření ho scedíme a necháme si trochu vody.

Scezený celer rozmixujeme spolu s máslem a ohřátou smetanou a dochutíme solí. Pokud je směs příliš hutná, naředíme trochou vody s vařeného celeru.

Celerová kaše se skvěle hodí jako náhrada bramborové.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Ondrej z Šternberk před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): Ildiko z Ricany před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Ildiko z Ricany před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Miroslav z Choceň před 21 hodinami
 
Zakoupil(a): Vanessa z Zbiroh před 1 dnem
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Milan z Žatec před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Gabriela z Vrbátky před 3 dny
 
Zakoupil(a): Leona z Letovice před 3 dny
 
Zakoupil(a): Mirek z Košice před 3 dny
 
Zakoupil(a): Michaela z Vyškov 1 před 3 dny
 
Zakoupil(a): Stanislava z Vracov před 3 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Město Albrechtice před 4 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Iveta z Jablonec nad Nisou před 4 dny
 
Zakoupil(a): Jan z Praha 16 před 4 dny
 
Zakoupil(a): Klára z Cvrčovice před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x