Celerová kaše

Počet porcí: 2

Ingredience:

  • 1 menší bulva celeru
  • 60 ml smetany
  • 1 lžíce másla
  • sůl

Postup přípravy:

Celer oloupeme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Po uvaření ho scedíme a necháme si trochu vody.

Scezený celer rozmixujeme spolu s máslem a ohřátou smetanou a dochutíme solí. Pokud je směs příliš hutná, naředíme trochou vody s vařeného celeru.

Celerová kaše se skvěle hodí jako náhrada bramborové.

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Adriana z Obříství před 1 hodinou
 
Zakoupil(a): Martin z Herink před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Radka z Brno před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Vladislava z Ústí nad Labem před 2 dny
 
Zakoupil(a): Ivo z Kroměříž před 3 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Most před 3 dny
 
Zakoupil(a): Nika z Praha před 5 dny
 
Zakoupil(a): Kateřina z Plzeň před 7 dny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Lenka z Bystřice nad Pernštejnem před 1 týdnem
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Martin z Opava před 1 týdnem
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Helena z Olomouc před 2 týdny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Helena z Olomouc před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Monika z Ostrov nad Ohří před 2 týdny
 
Knihy: Jak pálit a neukládat, Jídleníčky na hubnutí
Zakoupil(a): Jana z Ústí nad Labem 7 před 2 týdny
 
Zakoupil(a): Karel z Kutná Hora - Malín před 2 týdny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x