Carpaccio z červené řepy

Recept pro 2 porce

Ingredience:

  • 1ks červené řepy
  • 1ks hrušky
  • 0,1l bílého vína
  • 1ks skořice
  • ⅛ vanilky
  • 2 lžíce ricotty nebo cottage
  • 20g rukoly
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Pepř
  • Alobal

Postup přípravy:

Červenou řepu omyjeme a neoloupanou vložíme na alobal, osolíme a zakápneme olejem. Zabalíme ji do alobalu a necháme v rozpálené troubě (cca na 180 stupňů) zapékat přibližně 2 hodiny. Když je řepa měkká, rozbalíme ji a oloupeme. Mezitím si hrušku rozkrájíme na silnější plátky a povaříme ji chvilku ve víně spolu se skořicí a vanilkou. Oloupanou řepu rozkrájíme na tenké plátky, poklademe hruškou, dozdobíme rukolou a ricottou nebo cottagem a na závěr dle chuti opepříme, osolíme a zakápneme olivovým olejem.

Příprava ve videou:
(Trochu jsem se nechal při stříhání unést, tak to prosím omluvte)

carpacio-z-cervene-repy-02 carpacio-z-cervene-repy-01

Top
Zakoupil(a): Martin z Karlovy Vary před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): Ivo z Ostrava před 18 hodinami
 
Zakoupil(a): Helena z Ježkovice před 18 hodinami
 
Zakoupil(a): Jitka z Most před 18 hodinami
 
Zakoupil(a): Marcela z Ústí nad Labem před 2 dny
 
Zakoupil(a): Kristýna z Chomutov před 2 dny
 
Zakoupil(a): Josef z Ladná před 3 dny
 
Zakoupil(a): Petr z Brno před 3 dny
 
Zakoupil(a): Renata z Pardubice před 4 dny
 
Zakoupil(a): Michaela z Psáry, Dolní Jirčany před 4 dny
 
Zakoupil(a): Nikola z Turnov před 4 dny
 
Zakoupil(a): Roman z Praha před 4 dny
 
Zakoupil(a): Lenka z Hrádek u Nechanic před 4 dny
 
Zakoupil(a): Norbert z Brno před 5 dny
 
Zakoupil(a): Pavla z Praha 4 před 5 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x