Carpaccio z červené řepy

Recept pro 2 porce

Ingredience:

  • 1ks červené řepy
  • 1ks hrušky
  • 0,1l bílého vína
  • 1ks skořice
  • ⅛ vanilky
  • 2 lžíce ricotty nebo cottage
  • 20g rukoly
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Pepř
  • Alobal

Postup přípravy:

Červenou řepu omyjeme a neoloupanou vložíme na alobal, osolíme a zakápneme olejem. Zabalíme ji do alobalu a necháme v rozpálené troubě (cca na 180 stupňů) zapékat přibližně 2 hodiny. Když je řepa měkká, rozbalíme ji a oloupeme. Mezitím si hrušku rozkrájíme na silnější plátky a povaříme ji chvilku ve víně spolu se skořicí a vanilkou. Oloupanou řepu rozkrájíme na tenké plátky, poklademe hruškou, dozdobíme rukolou a ricottou nebo cottagem a na závěr dle chuti opepříme, osolíme a zakápneme olivovým olejem.

Příprava ve videou:
(Trochu jsem se nechal při stříhání unést, tak to prosím omluvte)

carpacio-z-cervene-repy-02 carpacio-z-cervene-repy-01

Jak užitečný pro vás byl tento článek?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičky!

Průměrné hodnocení / 5. Hodnotilo:

stáhněte si zdarma ukázku knihy

JAK TUKY PÁLIT A NEUKLÁDAT

Mrzí mě, že článek nebyl dostatečně užitečný

Pomůžete mi to napravit?

Top
Zakoupil(a): Helena z Praha 10 před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): romana z opařany před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Petr z Ořech před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Iva z Brandys nad Labem před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Jakub z Ostrava - Moravská Ostrava před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Margit z Tupesy před 21 hodinami
 
Zakoupil(a): Zlata z Novy Bor před 1 dnem
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Zlata z Novy Bor před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Věra z Rychnov nad Kněžnou před 1 dnem
 
Zakoupil(a): Lada z Mochov před 2 dny
 
Zakoupil(a): Pavlína z Krmelín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Anna z Ostrava 27 před 2 dny
 
Zakoupil(a): Miroslav z Opatovice před 2 dny
 
Zakoupil(a): Monika z Praha - Veleslavín před 2 dny
 
Zakoupil(a): Jana z Brno před 2 dny
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x