Carpaccio z červené řepy

Recept pro 2 porce

Ingredience:

  • 1ks červené řepy
  • 1ks hrušky
  • 0,1l bílého vína
  • 1ks skořice
  • ⅛ vanilky
  • 2 lžíce ricotty nebo cottage
  • 20g rukoly
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Pepř
  • Alobal

Postup přípravy:

Červenou řepu omyjeme a neoloupanou vložíme na alobal, osolíme a zakápneme olejem. Zabalíme ji do alobalu a necháme v rozpálené troubě (cca na 180 stupňů) zapékat přibližně 2 hodiny. Když je řepa měkká, rozbalíme ji a oloupeme. Mezitím si hrušku rozkrájíme na silnější plátky a povaříme ji chvilku ve víně spolu se skořicí a vanilkou. Oloupanou řepu rozkrájíme na tenké plátky, poklademe hruškou, dozdobíme rukolou a ricottou nebo cottagem a na závěr dle chuti opepříme, osolíme a zakápneme olivovým olejem.

Příprava ve videou:
(Trochu jsem se nechal při stříhání unést, tak to prosím omluvte)

[sz-vimeo url=”https://vimeo.com/60436843″ width=”650″ height=”365″ responsive=”Y” /]

 

carpacio-z-cervene-repy-02 carpacio-z-cervene-repy-01

Top
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Claudie z Palma Mallorca Paguera před 4 minutami
 
Zakoupil(a): CENTRUM z Praha před 44 minutami
 
Zakoupil(a): Adéla z Frenštát p.R před 2 hodinami
 
Zakoupil(a): svata z Mukařov před 3 hodinami
 
Zakoupil(a): Karolína z Heřmanův Městec před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): Michaela z ŽELEŠICE před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Petr z Třebestovice před 7 hodinami
 
Zakoupil(a): Eva z Bystřice nad Pernštejnem před 8 hodinami
 
Zakoupil(a): Nikola z Karviná-Ráj před 9 hodinami
 
Zakoupil(a): Milan z Mýto v Čechách před 9 hodinami
 
Zakoupil(a): Jan z Praha 9 před 10 hodinami
 
Zakoupil(a): Jakub z Praha 4 před 11 hodinami
 
Zakoupil(a): Michaela z Sloupnice před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Marta z Brno před 22 hodinami
 
Zakoupil(a): Jan z Ostrava před 23 hodinami
 

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x