Carpaccio z červené řepy

Recept pro 2 porce

Ingredience:

  • 1ks červené řepy
  • 1ks hrušky
  • 0,1l bílého vína
  • 1ks skořice
  • ⅛ vanilky
  • 2 lžíce ricotty nebo cottage
  • 20g rukoly
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Pepř
  • Alobal

Postup přípravy:

Červenou řepu omyjeme a neoloupanou vložíme na alobal, osolíme a zakápneme olejem. Zabalíme ji do alobalu a necháme v rozpálené troubě (cca na 180 stupňů) zapékat přibližně 2 hodiny. Když je řepa měkká, rozbalíme ji a oloupeme. Mezitím si hrušku rozkrájíme na silnější plátky a povaříme ji chvilku ve víně spolu se skořicí a vanilkou. Oloupanou řepu rozkrájíme na tenké plátky, poklademe hruškou, dozdobíme rukolou a ricottou nebo cottagem a na závěr dle chuti opepříme, osolíme a zakápneme olivovým olejem.

Příprava ve videou:
(Trochu jsem se nechal při stříhání unést, tak to prosím omluvte)

carpacio-z-cervene-repy-02 carpacio-z-cervene-repy-01

Top
Zakoupil(a): Luděk z Štíty před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): Veronika z Libín před 4 hodinami
 
Zakoupil(a): Martin z Pelhřimov před 5 hodinami
 
Zakoupil(a): Pavla z Znojmo před 6 hodinami
 
Zakoupil(a): Tereza z Krnsko před 10 hodinami
 
Zakoupil(a): Eva z Mikulovice před 11 hodinami
 
Zakoupil(a): Jana z Žďár nad Sázavou před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Mária z Kľače před 12 hodinami
 
Zakoupil(a): Miroslav z Rotava před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Kateřina z Pětipsy před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Petra z Rakovník před 13 hodinami
 
Zakoupil(a): Tomáš z Praha-Uhříněves před 14 hodinami
 
Zakoupil(a): Lucie z Čerčany před 14 hodinami
 
Zakoupil(a): Markéta z Černá u Bohdanče před 15 hodinami
 
e-book Jak pálit a neukládat
Zakoupil(a): Kamila z Bakov nad Jizerou před 18 hodinami
 

NOVÁ KNIHA
PLNÁ JÍDELNÍČKŮ NA HUBNUTÍ

NOVINKA!!!

Detailní stravovací plán, který vás za tři týdny, krok za krokem, provede po cestě k dosažení ideální váhy a jejímu udržení bez zbytečných jojo efektů.

11 MÝTŮ
O HUBNUTÍ

x